Enviaments 

Les despeses de tramesa són a càrrec del client. El cost inclou les despeses de manipulació i embalatge. El preu de l'enviament depèn de la destinació, del pes, de la destinació i de la rapidesa de l’entrega. Pot escollir: “Correus” o qualsevol altre servei de missatgeria.

Hi ha un servei de Correus que es diu "LLibres" per al qual es poden enviar paquets inferior a 2 kg. i el seu cost és només de 1,50€. És per a enviaments dins l'Estat Espanyol. No recomanen aquest servei perquè no hi ha codi de seguiment i no es pot reclamar en el cas que es perdi el paquet.

El preu mínim per a servei de missatgeria a la Península és de 6€. Treballem amb l'empresa Delta Packet, MRW i Envialia. Normalment s'entrega en 48 h. però també si ho demana existeix un servei 24 h. 

El preu mínim de l'enviament per reemborsament són 7,50€. 

Si ho desitja també pot passar a recollir per la llibreria al carrer Aribau, 24 en horari comercial de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h., i dissabtes de 11 a 14 h.

ABANS DE PASSAR A RECOLLIR UN LLIBRE PER LA LLIBRERIA us preguem que ens truqueu o ens escriviu un correu electrònic per confirmar-vos la disponibilitat, podria estar en un magatzem o que per error no hagués estat donat de baixa correctament de l'inventari. En aquest cas no hi ha despeses d'enviament.